Privatrengøring

Professionel hjemme rengøring- forkæl dig selv eller din nærmeste!

 

 

Ønsker du et skinnende rent hjem? Søger du privat rengøring til dit hjem - hjemmeservice? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi tilbyder pålidelig og professionel privat rengøring. Med privat rengøring får du tid til at nyde dit hjem, i stedet for at knokle med at gøre det rent. Få fornøjelsen af et skinnende rent og velduftende hjem, uge efter uge, med professionel rengøring fra Rengøringsspecialisterne. Lad os tage ordne det hele. Vi skrubber dit hjem skinnende rent!

 

Kontakt os på  40 13 68 49 eller skriv til Info@rengoringsspec.dk og få et uforpligtende tilbud på privat rengøring

Privat rengøring - skræddersyet efter DIT behov

Dit behov for rengøing, er ikke nødvendigvis det samme som din nabos. Hvis du bestiller privat rengøring hos os, får du rengøring som er skræddersyet til lige netop dit behov. Til absolut konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder naturligvis rengøringshjælp af  højeste kvalitet og medbringer selv, alt hvad vi skal bruge til rengøringen. Kontakt os i dag og få et rent hjem i morgen!

Få privat rengøring som abonnement eller på bestilling

Uanset om du vælger privat rengøring som et løbende abonnement eller som enkeltbestilling, garanterer vi professionel, omhyggelig og stabil rengøring! Alle vores medarbejdere taler dansk og vi har kun screenede, sikkerhedsgodkendte og forsikrede medarbejdere! Hvis du vælger en abonnementsløsning vil det være de samme medarbejderer der betjener dig uge efter uge. Vi medbringer selv alt materiale, inkl. kontrollerede rengøringsmidler!

Vi arbejder i hele hovedstadsområdet

Har du spørgsmål, så er vi klar til at besvare dem på 40 13 68 49 eller skriv til Info@rengoringsspec.dk.