Erhvervsrengøring

 

Søger du erhvervsrengøring til en konkurrencedygtig pris? Og vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten?

Hos Rengøringsspecialisterne er du garanteret kvalitet, service og stabilitet. Vi tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, og vi går hverken på kompromis med kvaliteten eller servicen. 

Ring 40 13 68 49 eller skriv til Info@rengoringsspec.dk

Så giver vi et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring til din virksomhed

Erhvervsrengøring efter vores kunders behov

Forskellige virksomheder har forskellige ønsker og behov med hensyn til rengøring. Vi tilbyder derfor et skræddersyret rengøringsprogram, så du får den optimale erhvervsrengøring til din virksomhed. Hvad enten du ønsker en abonnementløsning eller enkelte bestillinger. Vi klarer det hele

Erhvervsrengøring - abonnement eller på bestilling

Vores populære abonnementløsning er erhvervsrengøring et ønskede antal gange ugentligt, hvor vinduespolering kan inkluderes efter aftalt turnus. Vi kan også sagtens udføre andre særlige specialopgaver, som din virksomhed kunne have brug for. 

 

Bestillings aftaler håndteres fra gang til gang. Du ringer eller skriver, så aftaler vi en passende dag og tidspunkt for rengøringen til din virksomhed.

 

 

 

 

 

 

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og går altid efter 100% kundetilfredshed. Find os på Facebook, Instagram eller Trustpilot, og se anmeldelser fra vores glade og tilfredse kunder!