Ejendomsservice

Leder du efter en virksomhed til at varetage ejendomsservice i din boligforening? Søger du en totalløsning til alle rengørings- og viceværtsopgaver i jeres ejendom? Vi har 30 års erfaring og tilbyder skræddersyede løsninger efter dine behov, så du får præcis den ejendomsservice, du har brug for. Vi er pålidelige og professionelle året rundt. Vi tilbyder ejendomsservice til alle former for boligforeninger, intet problem er for stort eller småt.

 

Ring nu til Kim på 40 13 68 49 eller skriv til Info@rengoringsspec.dk og få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice til din ejendom

 

Ejendomsservice hos Rengøringsspecialisterne

Vi varetager mange forskellige slags opgaver indenfor ejendomsservice. Vores typiske opgaver er viceværtsservice, hvilket dækker over alt fra viceværtarbejde til trappevask eller snerydning, pasning af fyrkælder / varmecentral, pasning af grønne arealer, vinduespudsning i trappearealer. Vores ejendomsservice inkluderer også rengøring af fælleslokaler, vaskerier og værkstede og opskuring af nedslidte trappeflader med efterbehandling af f.eks. polish eller stenolie.

Ring og få en uforpligtende snak, så finder vi den rigtige løsning til dig. 

Personlig ejendomsservice

Vores ansatte er pålidelige og pligtopfyldende, og går ikke hjem før problemet er løst. Vi taler dansk og det vil altid være den samme person, som kommer ud til dig. På den måde er du altid sikret personlig ejendomsservice, og vi lærer at kende ejendommen og dit specifikke behov. Vi er opsøgende og laver grundig kvalitetskontrol på alt, vi laver.

 

 ____________________________________________________________________________________________________


For et uforpligtende tilbud, ring til tlf: 40 13 68 49 eller skriv en mail til Info@rengoringsspec.dk