Corona/Covid 19 rengøring

 

 

Få sikker Covid19 bekæmpelse med vores NYESTE teknologi UV pro belysning – alt bliver dræbt – miljø- og børnevenligt

 

I denne tid er bekæmpelse af Corona/Covid19 mere end nogensinde vigtigt, og det er beviseligt at UV-C er et effektivt middel til at imødegå, at virussen sidder på overflader og vil udgøre en risiko for smittespredning.

Rengøringsspecialisterne står klar med akut assistance, og vi tilbyder vores ekspertise og effektive rengøringsprocedurer, der med garanti vil nedbringe risikoen for, at jeres overflader på arbejdspladser og institutioner vil være kontamineret.

Det er en god idé at gøre rent selv – også oftere end du plejer, men vi anbefaler også, at der bliver taget skrappere midler i brug, da ens egne rengøringsartikler kan vise sig ikke at være nok, samtidig med at ens omhyggelighed og grundighed på nogle områder ikke er professionelt nok.

Lidt rengøring er bedre end ingen rengøring, men med vores hjælp får du garanti på, at alle overflader – små som store – har fået en gennemgribende, omhyggelig og ikke mindst effektiv omgang, så du trygt kan færdes uden risiko for, at virussen befinder sig indendørs.

Dog skal du naturligvis selv holde det ved lige og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for hygiejne derudover, men vi kommer gerne ud og foretager en professionel rengøringsrutine.Desinfektionen er miljøvenlig, og den er samtidig ekstrem effektiv.

Alt bliver dræbt. Det skriver vi gerne under på.

 

Vi hos Rengøringsspecialisterne bruger den nyeste teknologi, nemlig UV belysning!!

 

Ved at bruge en specialproduceret UV maskine kan vi ny dræbe Covid 19 bakterier på alt hvorpå det måtte sidde, så de fleste bygninger vil være totalt desinficeret på lodrette såvel som vandrette flader. En total desinfektion kan udføres på relativ kort tid, og er derfor en omkostnings besparende løsning i stedet for det traditionelle gammeldags afspritning.

UV belysningen skader ikke ligesom kemikalier kan gøre, så det vil ikke kunne ses eller mærkes efterfølgende.

 

UV belysningen er 100 % godkendt af sunhedsstyrelsen og vores folk er uddannet i at bruge maskinerne.

 

 

                                                                                                                                                       

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For tilbud på udførelse af UV desinfektion ring til os på Tlf: 40 13 68 49 eller skriv til os på mail: Info@rengoringsspec.dk.